søndag 27. juni 2010

Enda en start i lp 1

Nå har vi startet en gang til i lp 1. Denne gangen gikk det ganske motsatt fra forrige gang.
Jeg var veldig nervøs, og tror nok Goya merket det. På fellesdekken la hun seg nærmest på tvers, og litt etterhvert rullet hun seg!!! (har gjort det før på trening, men ikke på en stund). Da ble jeg stressa og gikk mot henne. Det var visst ikke lov i konkurranse, så da fikk vi bare 5 på den øvelsen. Men de andre øvelsene gikk endel bedre enn forrige gang, så totalt ble det 11 poeng mer enn forrige gang.

Nå tar vi sommerferie (med litt trening, men mest ferie) og så får vi prøve oss igjen etter det!
Nå gleder vi oss til fjellturer og til å være sammen hele familien!

5 kommentarer:

  1. Hva fikk dere i poengsum tilsammen?

    Morsomt,men nærvepirrende, å gå LP! På konkurransen Steija fikk opprykk "rullet" hun også mye med rompa. Vi ble trekt hele 2poeng for det. Fikk en 8'er.

    Blir vel godt med litt ferie,også for hundene. Det er bra for dem å få litt treningsfri innimellom...skjønner ikke dem som trene lydighet 365dager i året. Mine hadde gått lei for lenge siden!

    SvarSlett
  2. Skjønner godt at du ble stressa, Else! Det er litt av en påkjenning å konkurrere - og ikke ha kontroll over partneren! Ha en deilig ferie i fjellet!

    SvarSlett
  3. Jeg hadde også HEEELT sikkert vært kjempenervøs på en slik konkurranse, og hundene merker det jo med en gang! Så at dere mistet noen poeng på noen av øvelsene, er jo helt naturlig! Men det var jo veldig gøy at det gikk bedre enn sist, da! :D
    Ha en fin sommer, og lykke til videre med treningen! :D

    SvarSlett
  4. Eva - vi fikk 150 poeng, så det var ok, tatt i betraktning 5'er på fellesdekk som har koeffisient 3.
    Men, Goya rullet ikke litt, hun rullet over på ryggen med alle fire rett i været! Stress!

    SvarSlett
  5. 150 er jo kjempebra! Bare 10poeng unna opprykk! Neste gang klarere dere det :)

    Åj,rullet hun seg så mye...var vel kjedelig å ligge der da ja ;) Bare å trene litt mer på fellesdekken,så klaffer det neste gang :)

    SvarSlett